Turnloftet vil være vårt så lenge vi vil

Fredag 4. august fikk MIF endelig den gledelig meldingen fra Drammen kommune om MIF turn får disponere turnloftet i Ryghgata så lenge vi vil.

Dette er en gledens dag for oss i MIF turn . Godkjenningen ble sendt ut fra kommunene til huseier og MIF hvor det er godkjent bruksendring fra lager til treningssenter og idrettshall på ubestemt tid. Dette etter politisk behandling i teknisk hovedutvalg hvor det ble fremmet forslag om å fjerne foreslått 5 år til ubegrenset tid. Det er nå i boks, så for MIF turn gir dette oss mulighet til å senke skuldre og fokusere på ungene i næromerådet. Vi kan nå legge planer fremover for å ha et tilbud som favner barn og unge i vårt nærmiljø.

Det betyr ikke at MIF ikke vil fortsette å jobbe for nye moderne lokaler, men den økonomiske situasjonen i kommunen og MIF gjør at dette ikke er realiserbart akkurat nå. MIF håper allikevel at en ny basishall for turn står høyt på prioriteringslista når kommunen og idretten skal sette seg ned for å planlegge nye idrettsanlegg i Drammen kommune, men nå skal vi nyte og glede oss over dette fornuftige vedtaket i kommunen.

Vi gleder oss og ønsker gamle og nye turnere hjertelig velkomne til en ny treningshøst hos oss i MIF Turn.

Hilsen Styret 🙂

Del med dine venner!

Facebook
Twitter