Timeplan høsten 2021 og innmelding

Da er timeplanen for høsten klar. Innmelding gjøres pr nå via mailt til: turnmedlem@mif.no og trykk på maillinken til medlemsansvarlig. Du vil da få åpnet en mail til å skrive din innmelding på

Det må i mailen oppgis fult navn på forelder som skal ha faktura og fult navn på barnet som skal delta samt parti man ønsker og delta på. Om dere ikke er medlem i MIF Sentralt må dette også gjøres. Det kan du gjøre her: https://www.mif.no/bli-medlem/ .

For å kunne turne hos oss, må du være medlem av MIF. Med medlemskap i MIF Så vil du også dekkes av forsikringsordninger i idretten ved skade i forbindelse med treningen.

Vi må dessverre gjøre det slik da det systemet vi benytter ikke gir oss mulighet pr i dag til at dere selv melder dere inn på ønsket parti/aktivitet. Det vil komme en løsning på dette utover høsten.

NB! Sjekk ut Drammen Kommunes siste pilotprosjekt vedrørende Fritidskortet som gir barn og ungdom mellom 6-18 år til å søke om dette aktivitetskortet som gir kr 1 000,- til hvert barn mellom 6-18 som søker til å benytte til dekning av aktivitets kontingent.

Mer info finnes her: https://drammen.friskus.com/

Del med dine venner!

Facebook
Twitter
X