MIF Turn jakker

Vi har nå åpnet shoppen hos Trimtex. Det er her du kan bestille vår fine MIF Turn jakke. Det er denne vi benytter når vi er ute å representerer MIF Turn på konkurranser og når vi marsjerer ute i gatene eller til trening. Du kan også bestille bukse og gensere. Buksen kan bestilles uavhengig av MIF Turn shoppen hos Trimtex. Se under for informasjon på hvordan dere bestiller.

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 7/11 med forventet levering i uke 51.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/MjondalenTurn

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: MjondalenTurn

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Del med dine venner!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
X