Nyheter » 2019 » Oktober » Trimtex shoppen

2014 | 2019 | Juli

Trimtex shoppen

28.10.2019

NB!! Fristen er 24/11 kl 23:59 Nå kan du bestille MIF Turn jakke, gensere og bukser! Bare følg instruksene under

Da er det mulighet til for å kjøpe MIF jakke og genesere samt bukser. Se instrukser under. Siste bestilling kan gjøres 10/11!!!

Hei alle sammen!
Nå har vi åpnet en ny teamshop hos TRIMTEX, så nå er det muligheter for å bestille seg turnklær igjen.
Nettbutikken er åpen, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet frem til det stenger 24.11.2019. klokka 23.59. Det er forventet levering i uke 2.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/mjondalen-if---turngruppa/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra TRIMTEX. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn mjondalenturn i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 
Våre samarbeidspartnere