Forsiden » Nyhetsarkiv » Nyheter 2007

Nytt Parti

NYHET! Nybegynnerparti tropp for ALLE som ønsker å prøve tumbling og trampett!

Fra oppstart av vårsemesteret, kommer et nytt tilbud for alle gutter og jenter fra 11 år og oppover som ønsker å prøve tumbling og trampett. Dette partiet er åpent for alle som ønsker å prøve seg i disse øvelsene, og du behøver ikke ha turnet før. Vi bygger på etter hvert som dere lærer og tilpasser nivået etter utøverne.

Treningstider blir annen hver søndag kl 15:00-17:00 på Turnloftet i Ryghgata. Med forbehold om endringer er følgende datoer foreløpig satt av til treninger:

27.01.08
02.03.08
04.05.08
03.02.08
30.03.08
18.05.08
17.02.08
27.04.08
01.06.08

Dersom interessen blir stor nok vil vi se på muligheten for flere treningsdager.

Hva er troppsgymnastikk?

Aldersklassene er inndelt i rekrutt (11-13 år), junior (13-18 år) og senior(16 år og oppover). Det arrangeres lokale, regionale og nasjonale konkurranser. Troppsgymnastikk er en av de mest populære grenene til Norges Gymnastikk- og Turnforbund og er i stadig vekst. Troppsgymnastikk består også av frittstående.


I tumbling utfører gymnastene 3 akrobatiske serier til instrumental musikk. I en serie skal hver gymnast utføre tre eller flere momenter etter hverandre. Tumbling er en 13-15 meter lang oppbygd bane med sprett i, hvor utøverne ved bruk av tilløp utfører akrobatiske elementer og lander på matter i enden av banen.

I trampett utfører gymnastene 3 akrobatiske serier til instrumental musikk. Trampett er en ”minitrampoline” med sprett i, hvor utøverne ved bruk av tilløp og sats utfører akrobatiske elementer i luften før de lander på tykke dynematter.

Ved spørsmål ta kontakt med Kine tlf 414 59 584 eller mail kineaaberg@hotmail.com Se ellers www.mif.no/turn for nærmere informasjon.

Håper at vi ser nettopp DEG på dette partiet. Møt opp i treningstøy og ta med drikke. Vel møtt! 

Nyheter

26.11.07

Resultater 3. divisjonskonkurranse Arendal

Frittståendetroppene våre klarte å beholde plassene sine i 1. divisjon i årets siste divisjonskonkurranse. Vi klarte også å beholde plassene i 2. divisjon i tumbling og trampett. Det ble en hyggelig helg med flott bankett med koldtbord og leker og stafetter som Singstar karaoke, dansemattekonkurranse, kleshengerstafett, trillebårstafett med mer, som falt i smak for både store og små. For bilder fra arrangementet, se under bildegalleri.

19.11.07

Buskerud Trampetten 2007

Etter helgas Buskerud Trampett med over 600 deltakere, kan vi si oss godt fornøyd med en fantastisk flott 3. plass til rekruttene i frittstående og 4. plass til juniorene i frittstående. Vel kjørt av alle gymnaster! I tillegg fikk de eldste prøvd seg i TeamGym for første gang, det var jo nytt for alle så her har vi mye å lære men det ga absolutt mersmak! Bilder under bildegalleriet. Den første konkurransen i seriesystemet neste år blir i Haugesund i februar(nytt system så derfor har divisjonskonkurransene fått nytt navn).

04.11.07

Juleoppvisning i Mjøndalshallen

Årets juleoppvisning blir i Mjøndalshallen lørdag 8. desember. Mer info kommer senere, men hold av datoen allerede nå.

01.10.07

2. divisjonskonkurranse i Bodø

I 2. divisjonskonkurranse i Bodø 29.-30. september deltok juniortroppen i trampett, tumbling og frittstående og senior i frittstående. Det ble delt 4. plass i trampett i 2. divisjon på lørdagen men noen småfeil her og der. I 1. divisjonskonkurransen søndag (ble fylt opp og opprykk i trampett da de fyller opp antall ledige plasser i divisjonen over slik at man kan rykke opp og ned i en  og samme konkurranse)I trampett fikk jentene forbedret karakteren fra lørdagen, noe alle var veldig fornøyd med. Det ble dessverre noe fall og knall i tumbling og greie gjennomkjøringer i frittstående til tross for en del skader på troppen. Til tross for nedrykk til 2. divisjon til årets siste divisjonskonkurranse i Arendal i november, var det alt i alt flott innsats av samtlige. Se bilder under bildegalleri. For å lese omtale av konkurransen i Avisa Nordland, trykk her

22.09.07

Info om forsikringsdekning

Det er lagt ut informasjon om forsikringsdekning for utøvere som deltar i aktiviteter i regi av turngruppa. Velg Forsikringsordning i menyen til venstre for å lese mer og laste ned skademeldingsskjemaer.

15.09.07

Foreldremøte troppsturn onsdag 19. september

Vi minner om foreldremøte for troppsturn på MIF huset onsdag 19. september kl 19. Viktig at det møter minst en foresatt pr gymnast da det vil bli gitt en del viktig info på dette møtet. Det er sendt ut mail med info om møtet tidligere.

15.09.07

Buskerud Trampetten 2007

Årets Buskerud Trampetten arrangeres av kretsen i Mjøndalshallen 17.-18. november. Dette er årets "happening" for rekruttene da dette er den ene landsdekkende konkurransen i året de har mulighet til å delta i. Info sendes ut i løpet av kort tid.

15.09.07

3. nasjonale divisjonskonkurranse Arendal

Den tredje og siste nasjonale konkurransen i troppsgymnstikk i år arrangeres i Arendal 24.-25. november.


15.09.07

Treningssamling Hokksundhallen

5 rekrutter og 9 juniorer deltok på treningssamling i tropp i Hokksundhallen lørdag 7. og søndag 8. september. Det ble en innholdsrik og lærerik treningssamling. Det var utøvere fra hele Buskerud som deltok.

15.09.07

2. divisjonskonkurransen nasjonale klasser Bodø 29.-30. september

Juniortroppen reiser til Bodø 29.-30. september for å delta i den 2. nasjonale div.konk i tumbling, trampett og frittstående. Seniortroppen deltar i frittstående. Info sendes om kort ut til utøverne.


16.08.07

Oppdatert timeplan

Alle høstens timer er nå lagt ut under treningstider. Massepartiene starter i uke 35, merk at Pilates starter opp torsdag 23. august. For konkurransepartier, sjekk med instruktørene på det enkelte partiet.

05.08.07

Høstens timeplan

Høstens timeplan er lagt ut under treningstider. Oppstart for massepartiene blir i uke 35. NB! Merk at treningstidene for partiene som trener på Veiavangen vil bli lagt ut senere da vi venter på avklaring mht tider vi har fått tildelt. Dette gjelder partiene: Foreldre-barn, Lekeparti 4-5 år, Turn/dans 6-12 år, kvinnelige veteraner/dametrim og pilates.

Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen! Dersom dere har spørsmål angående oppstart, ta kontakt på mail: turn@mif.no

05.08.07

Bilder fra Verdensgymnaestradaen i Dornbirn, Østerrike 8.-14. juli 2007

Det er lagt ut noen bilder fra Verdensgymnaestradaen i Østerrike under bildegalleriet. Det var 5 deltakere fra Mjøndalen IF Turngruppe som deltok i denne massemønstringen med over 22 000 deltakere fra hele verden.

 
Våre samarbeidspartnere