INFO fra styret » Kontingent/Treningsavgift

Kontingent/treningsavgift

Treningsavgifter for MIF turn som gjelder fra våren 2014

Turnere betaler treningsavgift for et halvt år av gangen. Det betyr at man betaler treningsavgift en gang i løpet av høsten og en gang i løpet av våren. Alle treningsavgifter, samt kontingent til MIF sentralt, blir sendt ut på mail (eller pr post om du ikke har mailadresse). Du logger inn på Min Idrett og henter fakturaen din der eller betaler direkte via Buypass.Treneravgift tilbakeføres ikke. Dette gjelder for alle som deltar på enkeltpartier og tropp.

Frist høstsemesteret: 30. september

Frist vårsemesteret: 10. februar

Salto: 1000,- pr semester (1 trening pr uke)

Rekrutt hvit/brun og Salto: 1600,- pr semester (2 treninger pr  uke)

Freestyle:          1000,- (1 trening pr uke) 1600,- pr semester (2 treninger pr uke)

For de som mikser salto/freestyle eller freestyle/smurf og trener to ganger i uka 1600.-

Tropp Rekrutt hvit/brun:        2000,- pr semester

Tropp Jr/Sr:        2500,- pr semester  
 

Faktura mottar du på mail ved å logge inn på Min idrett. Opprett brukernavn og passord om du ikke har tilgang. De som ikke har mail mottar faktura pr post.
 

Dugnader

I tilegg til treningsavgift må alle regne med å delta på 4-5 dugnader i året, samt at man må bidra men f.eks: kakebaking, kioskslag, ol. ved arrangementer. Samt vasking av turnloftet en gang pr. halvår, dette tar gjerne to timer.

Andre avgifter

Alle gymnaster må i tillegg betale årskontingent til Mjøndalen Idrettsforening (for barn er dette 300 kr pr år). Faktura blir sendt ut pr mail i begynnelsen av året, jan/feb, og du henter faktura ved å logge deg inn på Min idrett. Kontingenten til MIF sørger for at du er medlem av klubben og at du har rettigheter til idrettsforsikring.

De turnerne som deltar i konkurranser, må også betale konkurranselisens for å få en utvidet forsikringsdekning via Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Giro sendes fra NGTF når en av trenerne eller en fra styret har fått nødvendig informasjon for å registrere utøveren.

Alle partiner følger skolens ferier. De som konkurrerer i troppsturn må påregne ekstra trening i forbindelse med konkurranser.

Takk for at du betaler!

MIF turn er 100% avhengig av at disse inntektene for å kunne drifte turngruppen. Det forutsetter at alle bidrar.

Dersom du har betalingsproblemer ønsker vi at du tar kontakt med leder av MIF turn så løser vi det sammen!

 
Våre samarbeidspartnere